blogg tjaffs

här nedanför följer en minitext av hur det kunde låta förra sommaren. då mirom var på topp och väldigt kärleksfull och gosig...lika gosig som nu.
tar du ett steg till biter jag huvudet av dig är mitt motto just nu ...ja gosig!
------------------------------------------------
orka blogga orka blogga orka blogga.

kom igen folket. allt tjat om blogg borde avskräcka er från att sitta dag ut och dag in med både internet och blogg...

vad hände någonsin med den något mer privata dagboken. sen när blev det roligt att blotta sitt liv åt andras ögon. tacka vet jag den lilla boken med rosa pärmar och hänglås på. gärna med den där rosen doften.

smågåve,laput, mirom med the big bäbis. det är inte bara en som kan. jag kan vänta och se. a serru robin för fan. madde dralla nu drar jag till kängruland. ...någon som fattar. tänkte inte det nä.

måste ni blogga å kassta era liv under mina naiva ögon så kom igen gör det till en äckligt dum text.

(ett litet inlägg...som ni märker har jag inte stått för det jag så ärligt skrivit ner här, det har blivit en hejdlöst massa bloggande och även en massa om kärleksproblem..se nedan)


-------------------------------------------------
ve å fasa är det verkligen så...
är mirom kär så snälla slå till mig skulle sätta fem spänn på att hälften av alla dagböcker handlar om hur någon har sårat den andra. är det meningen att kärlek ska vara något så hemskt isåfall kan det ju kvitta eller hur :D..kärlek är ännu ett tjaffs som jag inte orkar med. orka bli kär å bli sårad igen. nä sol bad singel sex är vad som gäller.



oja .....simon månad framöver. startar nu.

härliga upplevelser kan man ha

man går upp vid fem ...ser svart för att man inte har lyckats vakna.
går å trevar med händerna och som ett under kommer man på bussen till skolan.
sitter och slumrar till mellan alla knuffar man får på den överbefolkade bussen...som tillråga på allt är sen så att man får springa efter nästa buss till skolan som en liten dåre.
kommer till skolan och går huttrande ner till djurvården. för att märka att ALLA lektioner är inställda. love it!!

♥ rebecka

laguna beach

killar är som väskor. 
en man har som passar till allt. den som finns där jämt.
sen finns den man har för att visa upp. den är ofta för fin för vissa tillfällen och funkar inte i alla samanhang...kanske inte alls.
den dyra.
den billiga.

mirom har förövrig blivit beroende av laguna beatch maratonet denna helgen. hon och schetrus har suttit bänkade från halv två till sent på natten och sträck kollat på avsnitt efter avsnitt.
serien är den värsta någonsin och man sitter bokstavligen och spyr. men man kan inte släppa blicken.

det finns inget hopp för kärleken. hur kan folk gifta sig!?
laguna beach...brokeback mountain...finns inget mer att säga.

stundenten kommer snart. alla är så pepp. men varför?
efter studenten kommer man inte snacka med mer än 5% av alla. alltså 95% av dem försvinner. det är ju inget pepp med det. önskar att man inte hade behövt säga hejdå.

laguna beach

och sur kan man vara ibland

det här kommer bli den officiella fraser-mirom-hatar-på-msn-bloggen. till att börja med sen får vi se hur det artar sig...

vi har det alltid så kärvänliga och som alltid bjuder in till vidare konversation
'mm' och 'ok' eller varför inte 'okej okej'.

vidare har vi ju de traditionella fraserna som 'läget' och 'va gör du'
vem bryr sig om sånt. i fyra av tio i dessa fall leder dessa fraser till någon direkt vidare konversation. men vem vågar chansa då den andra datanörden kan ha hittat på något världsligt. 'jo men jag räddade precis det sista paret av poppelglasvinge malen. zzz jo tack det är inte varje dag man får höra något sånt inte.

de alltid så personliga 'du då' eller 'dd' (ännu värre) eller 'sj då'... med andra ord denna människan kunde inte bry sig mindre om svaret tillbaka. var finns engagemanget. trams.

då man avslutar finns det alltid så härliga 'detsamma'. här har man suttit och sagt hej då och sov gott och försökt visa att det är trevligt att prata med människan och att man önskar dem en trevlig kväll. sen kommer ett 'desamma' som en käftsmäll.

nästan gång blir det ett simpelt mm. hejdå. DU ÄR INTE ÄNS VÄRD ETT 'DETSAMMA' :D

det urartar sig inte mer än såhär. det sticker i fingrarna och fradgas i munnen på mig..nej jag har inte rabies jag har bara kvalitetstid med mina studier.

hihi

lyckan bubblar över zzzzzzz


slog mig precis...

nu saknar jag faktiskt pojken! nu får du ta å dra dig hem från japan. hehe.


kan pengar innebära lycka

idag blev lilla mirom 24 tusen kronor rikare.
det är behövligt och inte minst om jag ska flytta ifrån den här skitstaden.
tänk att gå ut på stan och slippa se folk man känner lite halvt sen barndomen. att slippa se deras blivkar på en. det låter helt fantastiskt i mina öron.

eller så ska de pengarna användas till resan runt jorden som va på tal om för några månader sen. men som med allt annat sånt kommer killar ivägen. förstår iof om lovisa inte vill åka iväg. killen hennes är ju helfin på alla sätt å vis. sen är det ju mest påfrestande att dras med mig. men kul skulle det vara för mig det kan man ju inte förneka.

något som jag hemskt gärna vill känna går inte att köpa för pengar. en kram. en kram som säger att " jag tycker väldigt mycket om dig." en kram som visar den kärlek som alla pratar om.
varför hittar jag bara så konstiga killar. (i brist på annat ordval så får konstig sammanfatta alla pojkar)
den finaste killen jag någonsin stött på bor i italien kanske skulle man åka dit för pengarna ...

härlig stämning

igår tog jag nyckeln till mitt hjärta och sprang ner till kyrkan.
det var ett mycket efterlängtat möte.
det finnns inte ord för hur mycket jag saknat den stämmning som finns på lovsångsmöterna.
och när mirom satt där i bänken slog det henne, att hela denna tiden
har hon försökt vara någon hon inte är.
jag har druckit mer än vad jag borde och velat, för att på något sätt försöka passa in.
att kunna mäta sig med andra i sin omgivning bara för att kunna passa in.
min omgivning borde vara något annat.
kyrkan.

nyckel2

det är ett mysigt ställe och trots alla missöden jag haft där så finns det bara ett som kan stoppa mig från att gå tillbaka. jag önskar att vi hade mer ungdomsmöten så att man kan se alla gamla ansikten och även de nya. även om man inte är den bästa eller coolaste får man en plats där. man behöver inte festa för att vara en intressant person. man är den man är och väldigt omtyckt för det. saknar den tiden så mycket. detta kanske är vägen tillbaka vem vet...

helt klart det bästa på länge


Du kan ta din stora balle och ringla den runt ett träd. Om du vill träffas igen tar vi en kaffe imon.



yeah..underbar replik

sad

sad
                                                                                                                               



mirom var en aning ledsen idag men det gick över med en schopping runda på myrorna.
eller det gick och lura henne för några timmar.


wiii

okej ..såhär gick det till när den värsta dagen blev till en av de bästa.

morgonen börjar med att man väcks av brandvarnare...(botsätt från ett sms på mobilen, som jag förövrigt blev mycket glad av just då, var det en väldigt kass morgon! )
lite senare på dagen, eftermiddagen blir man dumpad..ja det svider men det råkar vara så att mirom är oälskbar. men men
fick besök kort där efter av en oerhört kramig kompis å det var precis vad jag behövde. har verkligen saknat det där. samtidigt som en lite mer avlägsen kompis just kommit hem från japan och känner att han måste berätta hur mycket han har saknat en. det var något som värmde!
så från tårar till glädje och imon ska jag sätta in en stav å bli en maskin som simon så fint uttryckte det ikväll :D

nyårsblogg..vad annars

hmm eftersom alla tycks skriva om den fantastiska nyårsnatten så får väll mirom försöka hitta på nåt trevligt eller mindre trevligt att skriva om den med.

dagen började med verk nåt så in i helvete! efter att ha knarkat ner sig med två receptbelagda piller blev jag sängliggandes med illamående. (alltså jag var bakis redan innan natten va kommen.)
med dom tabletterna i systemet fick jag inte dricka något då detta kunde påverka min kropp på ett negativt sätt. kyss min..sa jag å drack fram åt kvällen då ett skönt gäng kom på besök och hade med sej mat å grejer. fia med huttet kom fram och mitt illamående försvann.
men det förljdes kort där efter med en nedgång och jag la mej i sängen å var allmänt osocial. detta visade sej sen vara början på ett mycket ensamt 12 slag. men mirom njöt nog mer av fyrverkerierna än vad hon någonsin gjort.
20 minuter efter 12 hade jag fått nog av ensamhet så ringde upp en kompis som var väldigt glad å positiv. han och en mycket go vän till hämtade mej å mirom kom nu tillbaka till två av sina gamla kompisar. nu var allt vad illamående å depp borta och kvällen blev hur underbar som helst.
den slutade hemma hos mej där det va tänkt att fem stycken skulle sova i min soffa men där sov bara en tillslut.
eftersom min säng rätt fort blev ockuperad av en kille tänkte jag hålla mej på mattan å va social fram till åtta med stefan. vi hade ett mysigt samtal även om båda pratade ur nattmössan.
nästa morgon började vid halv tre och mirom upptäckte till sin stora glädje att illamåendet va borta och att dagen snart var över så att hon skulle få sova igen:D

RSS 2.0