"jag kommer aldrig tillbaka till den ni sa att jag skulle vara"

dom har sagt att vi har så många år kvar..låt dom börja nu, snälla låt dom börja nu!

varför ska man äns försöka lura sig själv att man mår okej?!
jag vill bara bort här ifrån. bort från kompisar som säger att dom inte gillar än, bort från skolan och pressen på bra betyg som man ändå inte kan hålla...bort från alla som har så höga tankar om nyår å julen å allt skit.
jag saknar verkligen den tiden då man åkte med kyrkan till gullbranna och satt där och bara njöt av omgivningen. jag tyckte om det livet. varför kunde inte det vara sant?!...jag litade på det. fan för henrik! fan för mig å fan för alla som tycker att man ska ha massa pengar för att va kristen!!!

jag hade mest bara behövt en kram idag. eller bara lite bekräftelse från nån att jag är omtyckt.
skit i mirom å skit i att skriva något som kan vara läsvärt.
varför, kommer jag nog aldrig förstå, jag kan bara anta varför du försvann. jag kan bara gissa att din krälek för mig bara va för att jag var villig att sära på benen för din skull. du lämnade mej direkt när du hittat din älskade flicka som du gått å längtat efter så länge. du hade ju trots allt äntligen hittat den kvinnan som kunde ge dig den kärleken som jag aldrig kunde.

jag levde ett sånt skyddat liv fram tills jag var 12. sen började helvetet i skolan. jag sökte mej oftare till kyrkan. jag mådde bra där. allt va så härligt å jag var trygg. fram tills jag va 15. kommer jag kunna känna mej trygg igen...

fan vad jag inte vill vara själv ikväll!!
jag vill bara vara den lilla feta oskyldiga kristna jävla mobbade ungen som ingen kunde såra eller komma åt! jag kommer aldrig kunna komma tillbaka till den ni sa att jag var!

yeah jul

julen är här!..känner ni..
tomten kommer snart, snön faller ner på den redan vita marken, kylan som biter i kinderna och målar dem rosa...underbart alltså. snart kommer kalle och julklapparna och karl bertil jonsson för er som kollar på det. vilka verkar vara 50 + och mirom.

nä vet ni. min jul består av högst en ljusstake (substitut för julgranen) , tre köpta julklappar en mor som jobbar, en 50+ gubbe som fortfarande ser kvinnan som den lägsta i samhället. unaderbart alltså. 
eftersom man är enda barnet och inte någon pappa äger så får man alldeles för mycket och för dyra klappar under den så fina ljusstaken.

jo men en lång blogg är en tråkigt blogg så två saker till...

en man i sina bästa år är nu å firar med sin släkt och är ute och går en låång sträcka. förutom att det låter idiotiskt i mina ögon, sträckan alltså, så hoppas jag mycket på att vi kan jobba på det här och inte bara slänga bort det i första taget. mirom är ju ändå lite småförtjust i den där julfanatikern.

sen var det väl inte mycket mer än en god jul till alla. ironiskt och omtänksamt menat.

...

de va de underbara veckorna.
alla får väl problem..skulle bara önska att man kunde jobba på det istället för att bara springa åt andra hållet...man kan ju alltid önska.
det är rätt så lönlöst att skriva ner vad man känner då allt ändras på bara några timmar.
ibland önskar man att man kunde skingra sig! låta allt som är emot sin egna lycka gå med en mindre värd 'mig själv.'


"det finns sånt stöd man ber om.
och sånt stöd man inte ber om...
sen finns det det stödet som bara finns där... "
japp. å det skulle finnas VART


   lilly

blogga va ska det vara bra för

nu när jag skriver detta gör jag det bara för att göra min sambo glad. hon har tjatat på mig att jag aldrig skriver och att det är dags snart. det var ju ett tag sen.
att skriva om allt som hänt de senaste veckorna käns inte som någon hit. men det har varit ett par bra veckor. väldigt härliga veckor.
bla bla bla...det här är verkligen inget för mig. men nu kan du va glad petrus.


RSS 2.0