...


                                                                   54761-4


jag vill bara känna mig älskad och accepterad. sluta hänga på mig även om jag inte har samma åsikter. var så lycklig å nu har allt gått i kras.

mest av allt vill jag bara vara älskad av någon


                                                                                                                                      edward
                                                                                                                                               

gårdagen blev ett jävla fjasko. att man aldrig kan hålla sin idiotiska åsiktskäft stängd. mirom vet ju vid detta laget att ingen kan hålla med mig. än mindre förstå att hon tycker saker kan vara så hemska, ja även sällskapspel som för många andra är det minst farliga i livet.mirom vet oxå att allt håller på att gå åt helt fel riktining. 
inget funkar ju, allt är så typiskt. och allt sitter i mitt huvud.                                                                                      

Marla lives after this philosophy that she could die at any moment. The tragedy she says is that she never does. 

det är fan min filosofi med. mirom har sagt det förut och hon säger det igen! Fight club is how you should live your life.

iallafall, gårdagen slutar med att mirom går från tjejmiddagen och finner sig själv vid en bunker och letar efter ett sätt  att dö på. men jag skulle aldrig kunna ta mitt egna liv jag önskar bara att någon eller något kan göra det åt mig. 
där har ni det...känn er välkommna att ta det som ett erkännande. jag vill dö. så vad, det gör mig varken speciell eller klok. bara väldigt dum i andras ögon. för att vara helt ärlig så bryr jag mig inte vad andra ser med sina glittrande ögon.

RSS 2.0