filmfestival, tta, antik & samlarmässa.

helgen har varit fullt upp. började lite smått med filmen "hata göteborg". filmen om killgäng som kanske inte har det så kul som dom en gång trott. efter det blev det en dokumentär om hemlösa- väldigt intressant men kanske en 40 minuter för lång.
fredagen började med en film om vårt dagliga bröd. filmen som berättade i tysthet om produktion och livsmedelsarbeten. senare begav vi oss till bongo där tta (underbara musik) skulle spela men så blev det inte med det. mirom väntade i två timmar och gick och dansade sig varm på centrum istället och fick senare höra att ttas spelning varit sen sen sen och ett fjasko.
lördagen spenderades med lite seghet på jobbet och senare på antik och samlarmässan. efter att ha suktat efter fickur, kobratelefoner och fina 50-tals ungsformar blev det en tröst-chips-påse. när mässan äger rum senare i vinter ska mirom ha pengar så det så!
dagen avslutades med skräckafton och Orvar Säfström. underbar människa och väldigt itressant att lyssna på. filmerna "texas chainsaw massacre" och "wolf creek" visades plus lite prat om det så kallade "video våldet".
åh nu till dagen, söndagen, vilodagen....icke nu ska mor å mirom ner i källaren och leta fynd eller som mor säger skräp. senare blir det kortfilms tittande.
helgen blev bättre än vad man kunde hoppats på. tjo

image100

   


dagens låt; Black Cab Jens Lekman.
mirom lovade sig själv att aldrig tipsa om sånt här men nu är det gjort ingen återvändå :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0